Eredmények, Garancia

 

Az EWK Program azért jött létre, mert én magam le akartam fogyni. Rengeteget próbálkoztam, és ahogy a Saját Történetemben leírtam neked, elég sok küzdelem árán tudtam csak megoldani, de végül sikerült! Ezt a sikert látták az ismerőseim is, és kérték, hogy segítsek nekik. Eleinte nehezen álltam kötélnek, de nagy volt a nyomás:)))

 

Szóval igyekeztem összeszedni, hogy mik voltak azok a dolgok, amik nekem segítettek, és addig dolgoztam rajta, míg eredményt nem értünk el. Végül teljesen összeállt, hogy pontosan mit is kell csinálni ahhoz, hogy tényleg mindenkivel eredményt tudjunk produkálni, és elindult az EWK Program, hogy minél több embernek segíteni tudjak a lefogyásban.

 

Ezek az első kísérletek világítottak rá például arra is, hogy ezt a programot egyedül senki sem képes megcsinálni, mindenképpen kell egy képzett ember, aki végigvisz rajta.

 

Aztán az is kiderült, hogy mivel sokan sokfélék vagyunk, minden ember esetében más az, ami miatt nem tudja az ideális súlyát elérni (és megtartani), és amíg ezt az okot pontosan fel nem tárjuk, meg nem oldjuk, addig a helyzet nem fog változni.

 

Szóval nem volt egyszerű dolgom, de az eredmények azt mutatják, hogy végül csak sikerült összerakni úgy a programot, hogy mostanra már mindenki számára megoldást tudok nyújtani a fogyásra.

 

Az EWK Program elvégzése után 2 évvel

 

Az eddigi résztvevők 100%-ban pozitív visszajelzést adtak, még olyanok is fogytak, akik csak ezért jöttek, hogy a hízásukat megállítsák. Mára már több 100 kiló van mögöttünk összeségében, úgyhogy nyugodtan vállalhatom a garanciát a programomra.

 
 

Garancia

 

Ilyen eredmények mellett, nyugodtan bevállalhatom azt a garanciát, hogy aki részt vesz bármelyik változatban az EWK Programon, és az első nap (óradíjas szolgáltatás esetén az első alkalom) után úgy gondolja, hogy ez nem ér semmit, annak kérdés nélkül visszaadom a pénzét.

 

Ez azt jelenti, hogy a Program kb. felénél még mindig mondhatod azt, hogy ez neked nem tetszik, megpróbáltad, de köszönöd szépen nem kérsz többet belőle!

 

Ha így döntenél, nincs harag, a befizetett összeget teljes egészében visszakapod, és nem zaklat érte senki. De megnyugtatás képpen azért elárulom, hogy erre még nem volt szükség egyszer sem, mert minden esetben működött, és már az első nap végén is lehetett látni változást!

 

Garancia másik részeként tudom nyújtani számodra azt, hogy amennyiben végigmentél az EWK Programon, és utána bármikor az életben ezen a területen problémád akadna, ingyenesen vállalom a segítséget, hogy túljuss a holtponton. Ezt már csak azért is megteszem, mert biztos vagyok abban, hogy az EWK Program egy életre szólóan megoldja a túlsúly problémát. De ha tévednék, akkor vállalom a felelősséget, és segítek:)

 

Remélem ezt így Te is elég korrektnek találod, és nyugodtan jössz a programra, ahol közösen megtaláljuk a TE utadat a fogyáshoz.

 

Szeretettel várom jelentkezésedet az EWK Programra!

 
 

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*
Lakhely:*
Telefonszám:*