EWK Program

 

A fogyókúrák eredménye általában nem az, amit ígérnek. Azért kezdi el őket az ember, mert azt gondolja, hogy ezzel le fog fogyni és jobban fog kinézni. Kisebb lesz a feneke, lapos lesz a hasa…


 

Ám ha egy fogyókúrát végigcsinál az ember, nem ezeket az eredményeket kapja. Ha sikerül az aszkéta életet megvalósítani egy időre, akkor meg lesz a várva várt fogyás, és kisebb lesz a hájtömeg a testen, ám amikor abbahagyja a kúrát, azonnal elkezdenek visszavándorolni a kilók, és a jól ismert „hájbáj” is. Ez az a folyamat, amit jojózásnak hívunk, és az elszomorító az az egésszel kapcsolatban, hogy mindig egy kicsivel több jön vissza.


 

Ha megnézzük, hogy mi történik a test szempontjából, egyből rájövünk, hogy miért van ez a plusz kiló, ami grátiszba jön. Amikor fogyókúrázik az ember, akkor jóval kevesebb kalóriát visz be a testébe, mint azt a test korábban megszokta. Ebből a test azt „gondolja”, hogy szűkösség van, és ha ez az állapot hosszabb távon fennáll, akkor elkezdi felélni a tartalékait. Amikor aztán feléli a test a tartalékokat, akkor csökken a súlyunk, ilyenkor fogyunk a fogyókúrával. Ez egészen addig működik, míg a fogyókúrát csináljuk.

 

Aztán az ember egyszer csak azt gondolja, hogy már eleget fogyott, vagy nem bírja tovább csinálni, és nekiáll újra a régi mennyiséget beadagolni a testnek. Hát a test azonnal megörül, hogy „eljött újra a jó világ”, és újra kap elegendő táplálékot. De azért nem hülye, megtapasztalta, hogy vannak ínséges időszakok! Ezért aztán a mostani bőséges időszakban gyorsan tartalékokat képez, nehogy egy következő ilyen időszakban kevés legyen, ami eddig volt, és egy kicsit többet rak félre, hogy biztosan túlélje az éhínséget. Így keletkezik az a plusz egynéhány kiló, és így jön vissza az eredeti felesleg.


 

Egyszer-kétszer megcsinálva nem is nagyon veszi észre az ember, de aki annyira kitartóan le akar fogyni, mint például én, annak idővel feltűnik a minduntalan ismétlődő folyamat.


 

Ez az, ami miatt a fogyókúra soha nem fog hosszú távú eredményt hozni, és nem is javaslom senkinek, aki nem felesleges küzdelmeket akar magának, hanem valódi, végleges eredményt.


 

Igaz, nagyon sok reklám és jóakaró próbálja az embert meggyőzni arról, hogy fogyóznia kellene, mert XY is milyen sokat leadott ezzel meg azzal a „legújabb csodacsudával” (csodacsuda: bármi olyan dolog, ami gyors fogyást ígér, pl. shake-ek, fogyasztó italok, tabletták, porok, anyagcsere serkentő szerek, elektromos stimulálók, övek, tornagépek, stb.).

 

Ezzel mindig csak azt próbálják bebizonyítani neked, hogy Te nem tudod egyedül megcsinálni, Te nem vagy képes rá, és majd ők megcsinálják helyetted. Majd a csodacsuda lefogyaszt téged, neked igazából nem is kell semmit tenned érte, csak bevenni ezt a csodacsudát naponta 3x, és már le is fogytál!


 

A probléma viszont pont itt kezdődik. Az a csodacsuda ugyan semmit nem tud ellened tenni, hisz azt a testet te irányítod! Ha te ideális+10 kilóra akarod hizlalni „tudat alatt”, akkor aztán jöhet bármi csodacsuda, a te „tudatalattid” akkor is meg fogja oldani, hogy megmaradjon az a súly.


 

Na ez az, ami miatt az EWK Fogyás Programot meg kell csinálnod, ahhoz, hogy le tudj fogyni. Ugyanis minden a fejedben dől el! Ott, ahol a tudatalattit vélték felfedezni, de én inkább azt mondanám, hogy a „belső ellenséged”. Ez a „belső ellenség” az, akit úgy érzel nem tudsz irányítani, ez okozza azt a rengeteg sikertelenséget, amit eddig megtapasztaltál minden komoly elhatározásod és akaratod ellenére.


 

Az EWK Fogyás Program lesz az, ahol ezt a „belső ellenséget” legyőzöd, ahol megtalálod a lelked útját , ahol minden szükséges dolgot megkapsz ahhoz, hogy most már sikeres lehess, és valóban elérd azt a súlyt, amit ideálisnak tartasz magad számára.


 

Az EWK (=Eddig Woltam Kövér) Fogyás Program megoldja, hogy elérd az ideális súlyt, amit kitűztél magadnak, DE: fogyókúra, és aszkéta életvitel nélkül. Nincs benne semmi ámítás, nem kell hozzá speciális étrend, és semmiféle csodacsuda sem, csak az, amit az EWK-n megkapsz. Megtalálod a lelked útját, ami által képessé válsz innentől lefogyni, és megtartani a súlyodat.


 

Az EWK Program elsajátításának legáltalánosabb módja a Hétvégi Program, ahol két napos intenzív program keretében viszlek végig rajta. A Hétvégi Programról részletesebben itt olvashatsz:


 
Részletek a Hétvégi programról


 

Hosszabb és ennek megfelelően még alaposabb az EWK Tábor, mely során az alap EWK Program mellett kibővített, még ütősebb adatokkal és feladatokkal a biztos sikert fogja neked hozni.


 
Részletek az EWK Táborról

 

EWK Fogyás Programot lehet személyes konzultációval is csinálni, amikor csak veled foglalkozom, csak a Te fogyásodat segítem, és az egyéni nehézségeken sorban felülkerekedsz. Ennek óradíja van. Az óradíj 3000 Ft.

 
Személyes Konzultációt szeretnék

 

Ha további kérdéseid lennének, keress az Elérhetőségeken!
 

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Név*
E-mail*
Lakhely*
Telefonszám*