Fogyókúra Teszt

 

Ezt a tesztet akkor érdemes kitöltened, ha már valaha is próbáltál fogyókúrázni. Az itt nem lényeg, hogy saját ötlet alapján próbálkoztál, vagy valami jó kis „receptet” próbáltál ki. Még az sem fontos, hogy mennyi ideig bírtad csinálni. Egyébként ha nem fogyóztál még soha, akkor is kitöltheted, csak nem minden kérdésre fogsz tudni válaszolni.

 

A teszt kitöltése során figyelj arra, hogy a lehető legrészletesebben válaszolj.

 

A kitöltött tesztet minden esetben személyesen értékelem ki. Válaszaid alapján megtalálom, hogy miért nem voltak sikeresek az eddigi fogyókúráid.

 

Kíváncsi vagy? Töltsd ki a Tesztet!

 

A teszt kitöltésével beleegyezel abba, hogy a megadott személyes adatokat tároljuk, és a veled való kapcsolattartásra használjuk.

 

A teszt kiértékelését a megadott elérhetőségek egyikén fogod megkapni, ezért gondoskodj róla, hogy azok pontosak legyenek. Azokat a teszteket, amelyek bántó kifejezéseket, vagy egyértelműen hamis adatokat tartalmaznak, nem értékelem ki, választ, értesítést nem küldök.

 

Személyes adataidat a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően kezeljük, harmadik személynek ki nem adjuk, azok törlését bármikor kérheted.

 

Fogyókúra Teszt indítása
 
A teszt elküldése után a böngésző visszalépés gombjával tudsz az EWK oldalára visszajönni.

 

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*
Lakhely:*
Telefonszám:*