Túlsúly probléma

 

A magyar népesség 70%-a elhízott vagy túlsúlyos. Ez azt jelenti, hogy az emberek többségének a súlytöbblet már nem csak esztétikai kellemetlenség, hanem betegségek kialakulását is okozhatja.

 

Orvosok is egyértelműen kimutatták, hogy sokkal nagyobb eséllyel lesz beteg aki felesleges zsírpárnákat cipel magán.

 

A legjellemzőbben kialakuló betegségeket még felsorolni is hosszú: szívbetegség, cukorbetegség, trombózis, epekő, magas vérnyomás, ízületi problémák, légzési zavarok, gyomorfájdalmak, emésztési zavarok, lúdtalp, visszér tágulat, térd fájás, gerinc fájdalmak, emésztési problémák. Ekkora nagy a probléma, és az embereknek nincs rá megfelelő megoldásuk.

 

Ez mostantól megváltozott.

 

Nézd meg ezt a videót!

 

Az EWK Programmal bárki leadhatja a súlyfeleslegét, és visszafordíthatja a rossz irányba elindult egészségi állapotát. Ugyanis nagyon sok betegségről kimutatták azt is, hogy önmagában a lerakódott zsírtól való megszabadulás is javít a beteg állapotán, vagy egyes esetekben teljesen meg is szűnik a betegség. Ez gondolom neked sem mindegy!

 

Nem is beszélve arról a tényről, hogy mai társadalmunkban a túlsúly nem számít divatosnak, és sok esetben kirekesztetté válik, aki kövérebb az ideálisnál. Ezt biztosan már Te is tapasztaltad akár egy egyszerű ruhavásárlási próbálkozásnál. De bizonyos súly felett már nem mindegy mire ülsz le, és nem férsz be mindenhova…

 

Ezeket a keserű pirulákat kóstolgatva az ember igen rossz kedvű lesz előbb-utóbb a testével és később már az élettel kapcsolatban is.

 

De van visszaút!

 

És az a visszaút, amit én tudok mutatni neked, igencsak kényelmesen végigjárható, nem kíván Tőled semmi drasztikus lépést, viszont nagyon jó eredményeket érhetsz el, és újra az életvidám élmezőnybe kerülhetsz.

 

Kapd meg Te is az EWK (=Eddig Woltam Kövér)Programot, és érd el, amit mindig is szerettél volna!

 

Ha a lehető leggyorsabban akarod az EWK Fogyást elkezdeni, és általában tudod alkalmazni, amit megtanulsz, akkor válaszd a Hétvégi Programot!

 

Ha szeretnél a legapróbb részletekig mindent megtapasztalni az EWK Fogyásról, akkor gyere el az EWK Táborba!

 

Ha pedig úgy érzed, hogy a Te eseted túl egyedi, vagy nem szívesen vennél részt csoportos tanulásokon, akkor kérj időpontot Személyes Konzultációra telefonon!

 

Mindegy melyik utat választod, a lényeg, hogy csináld végig az EWK Fogyás Programot, és örökre megszabadulsz a tükör rémétől!

 

Hívj a 20/4672237-es számon, és segítek!

 

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*
Lakhely:*
Telefonszám:*